Szin

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kerékpár a gyereknek weboldal böngészésével és használatával kijelented, hogy elolvastad és elfogadtad a MIND Szolgáltató Bt. szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetértesz!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatod!

Üzemeltetői adatok:

A bérelhető termékek, szolgáltatások köre

A weboldal gyermekkerékpárokat (a továbbiakban: „kerékpár”) ad bérbe. A weboldalon megjelenített képek csak illusztrációk, esetenként a valóságtól eltérhetnek. A termékváltoztatás jogát fenntartjuk, importőr miatt történt esetleges kerékpárkivonásért felelősséget nem vállalunk.

A kerékpárok a weboldalon feltüntetett e-mail elérhetőségen rendelhetőek meg. A weboldalon található díjak a házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. A kerékpárok átvehetők házhoz-szállítással (plusz költség), illetve személyesen (ingyenes) a cég telephelyén előre egyeztetett időpontban.

A bérlés díjai

Az érvényes díjakról a weboldalon a kiválasztott kerékpárnál tájékozódhatsz. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Kedvezmények, kuponok esetén több kedvezmény egyszerre, ha ezt külön nem jelezzük, akkor együtt nem vehető igénybe. Tehát a kedvezmények NEM összevonhatóak!

Fizetés

1.Készpénzes fizetés személyes átvételkor. Kiszállításkor a készpénzes fizetésért plusz kezelési költséget nem számítunk fel!
2.Banki átutalás: Mind Szolgáltató Bt. Raiffesen Bank Zrt. 12011911-00143972-00100007.
Kérjük utalásnál úgy kalkulálj, hogy az összeg megérkezzen hozzánk az előre leegyeztetett szállítási időpontra! Mi nem számítunk fel plusz költséget, de azt tudd, hogy a bankok az utalásért különböző címen díjakat kérnek, a mértéke banktól függő.
Amennyiben az átutalás a kiszállítás időpontjáig nem érkezik meg, úgy a kerékpárt csak újabb időpont egyeztetést követően tudjuk kiszállítani. A szállítással felmerülő költséget azonban minden alkalommal meg kell fizetni.

Bérleti idő

Az alap bérleti idő: 1 hónap. A dátumot pontosan rögzítjük a szerződésben. Ha a szerződésben rögzített bérleti időnél tovább szeretnéd kölcsönözni, a lejárat napja előtt 5 munkanappal kérlek ÍRÁSBAN jelezd felénk a kerekparagyereknek [kukac] gmail [pont] com e-mail címre. Tájékoztatunk, hogy a bérleti időt tetszőleges mértékben hosszabbíthatod, de mindig csak hónapokkal, amely esetben a bérleti idő meghosszabbításának kezdő napja az alap, vagy a korábban meghosszabbított bérleti idő lejárati napját követő nap. A hónapokban megállapított határidő azon a napon jár le, amely számánál fogva a kezdőnapnak megfelel, ha pedig ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napján. Ebben az esetben kérünk, ha banki utalással szeretnél fizetni, akkor a lejárat napját megelőzően érkezzen be hozzánk az újabb, Általad megjelölt bérleti időre járó bérleti díj, amiről a számlát, illetve szerződést időpont egyeztetés után személyesen kivisszük az Általad megjelölt címre.
Ha a készpénzes fizetést választod akkor minden ügyintézés személyesen történik, melynek helyszínét együttesen egyeztetjük.

Kerékpárok karbantartása

Minden kerékpárt megfelelően karbantartunk, kifejezett figyelemmel arra, hogy a gyermekek biztonsága használat közben ne kerüljön veszélybe. KÉRJÜK ÜGYELJ A KERÉPÁROKRA!
Ha a kerékpár megsérül, illetve nem hiánytalanul kapjuk vissza akkor a javítás, pótlás költségét ki kell fizetned. Ha a kerékpár elveszett, vagy olyan mértékben megsérült, hogy nem javítható akkor a kerékpár vételárát kell kifizetni. A kerékpár árát a használtsági fok és az állapot függvényében határozzuk meg, kb. az újkori vételár 50-80%-a között.
Ha a kerékpár visszaadásához nem tudunk a bérlés utolsó napjára időpontot egyeztetni, vagy a találkozó a bérlő hibájából hiúsul meg, minden további napért a havi bérleti díj napokra bontott árának kétszeresét számoljuk.
A díjak meg nem fizetése minden esetben JOGI következményeket von maga után.

Szállítási díjak

1.Személyes átvétel\átadás: Ingyenes. Telephelyünkön (1173 Budapest, Pesti út 8-12.) - CSAK előre egyeztetett időpontban!
2. Amennyiben a telephelyen, a személyes átvétel nem felel meg, kiszállításra is van lehetőség, de az mindig egyedi egyeztetést igényel. A házhozszállítás díja az egyedi egyeztetés alkalmával fog meghatározásra kerülni.
Szállítási idő: megrendeléstől számított 3-5 nap, pontos időt rendelés után egyeztetünk.

Átadás-átvétel, számla

A kölcsönzési időt és a kikölcsönzött kerékpár/kerékpárok listáját átadásakor a szerződésben rögzítjük az elérhetőségeiddel együtt. A szerződést átvételkor kell kitölteni és aláírni. A számla is ekkor kerül átadásra. Kérjük a kerékpárt a kiszállítást végző kollégánk előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a kerékpárokon észlelt sérülés esetén szólj, vagy ne vedd át a kerékpárt. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A kikölcsönzött kerékpárt hiánytalan állapotban adjuk oda Neked, és Tőled is így várjuk vissza. Kérünk visszaadáskor szánj ránk pár percet, amíg a kollégánk átnézi a kerékpárt. Visszavételkor is kérünk írd alá az átvételi papírunkat, hogy elkerüljünk minden későbbi félreértést.

A megrendelés folyamata

A kiválasztott kerékpárt megrendelheted e-mailben a kerekparagyereknek [kukac] gmail [pont] com címen.
A rendelésről a rendszer 24 órán belül automatikus e-mail visszaigazolást küld, amely által a megrendelés élővé válik.

A visszaigazolást követően egyeztetünk a kerékpár átvételéről, amely a telephelyünkön, a 1173 Budapest, Pesti út 8-12. szám alatti címen történik.

Amennyiben a telephelyen történő személyes átvétel nem felel meg, egyedi egyeztetés alapján kiszállításra is van lehetőség. A szállítási idő a megrendeléstől számított 3-5 nap.

Óvadék / kaució:

A kerékpár átadásakor kauciót kell letenni, mely a bérleti idő lejártakor a bicikli Általad történő visszaadásakor - szerződésszerű teljesítés esetén - Részedre visszajár.
A kaució mértéke az alábbiak szerint alakul:

Kerékpárok használata:

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kerékpárokat szakszerűen, és rendeltetésszerűen használd/ használja gyermeked, valamint, hogy a kerékpárok tárolási (lopás elleni) biztonsága érdekében a legnagyobb gondossággal járj el, és azoknak lezárásáról és esetleges szállításkori megfelelő rögzítéséről minden esetben, amikor nem is használod azokat, akkor is megfelelően gondoskodj. Ezen felül tájékoztatunk, hogy a kerékpárok biztosítással nem rendelkeznek.

Továbbá felhívjuk a figyelmedet, hogy Neked kell szavatolni, hogy a kerékpárok rendeltetésszerű használatára egészségi állapotod és testi adottságod alapján alkalmas vagy, amellyel vállalod, hogy az átadott kerékpárokat a saját felelősségedre használod.

A kerékpárok megrendelésével vállalod, hogy bármilyen sérülés esetén annak minden vonatkozású anyagi terhét önállóan viseled, illetve önállóan gondoskodsz saját egészségi-, vagyoni-, és felelősség- biztosításodról. Vállalod továbbá, hogy a kerékpárokat az érvényes közlekedési szabályok szerint használod, a szabályok megsértése esetén a felelősség teljes mértékben Téged terhel, az abból eredő károkat önállóan viseled.

Tájékoztatunk, hogy kiskorúak esetleges részvétele esetén azok magatartásáért elsősorban a jelenlévő felnőtt kísérőjük, annak hiányában pedig kerékpárt bérlő a felelős.