Szin

A Bérlés Menete:

A kiválasztott kerékpárt megrendelheted e-mailben a kerekparagyereknek [kukac] gmail [pont] com címen.

A rendelésről a rendszer 24 órán belül automatikus e-mail visszaigazolást küld, amely által a megrendelés élővé válik.

A visszaigazolást követően egyeztetünk a kerékpár átvételéről, amely a telephelyünkön, a 1173 Budapest, Pesti út 8-12. szám alatti címen történik.

Amennyiben a telephelyen történő személyes átvétel nem felel meg, egyedi egyeztetés alapján kiszállításra is van lehetőség. A szállítási idő a megrendeléstől számított 3-5 nap.

A bérlés díjai:

Az érvényes díjakról a weboldalon a kiválasztott kerékpárnál tájékozódhatsz.

Fizetés:

1.Készpénzes fizetés személyes átvételkor. Kiszállításkor a készpénzes fizetésért plusz kezelési költséget nem számítunk fel!
2.Banki átutalás: Mind Szolgáltató Bt. Raiffesen Bank Zrt. 12011911-00143972-00100007. Kérjük utalásnál úgy kalkulálj, hogy az összeg megérkezzen hozzánk az előre leegyeztetett szállítási időpontra! Mi nem számítunk fel plusz költséget, de azt tudd, hogy a bankok az utalásért különböző címen díjakat kérnek, a mértéke banktól függő. Amennyiben az átutalás a kiszállítás időpontjáig nem érkezik meg, úgy a kerékpárt csak újabb időpont egyeztetést követően tudjuk kiszállítani. A szállítással felmerülő költséget azonban minden alkalommal meg kell fizetni.

Bérleti idő:

Az alap bérleti idő: 1 hónap. A dátumot pontosan rögzítjük a szerződésben. Ha a szerződésben rögzített bérleti időnél tovább szeretnéd kölcsönözni, a lejárat napja előtt 5 munkanappal kérlek ÍRÁSBAN jelezd felénk a kerekparagyereknek [kukac] gmail [pont] com e-mail címre. Tájékoztatunk, hogy a bérleti időt tetszőleges mértékben hosszabbíthatod, de mindig csak hónapokkal, amely esetben a bérleti idő meghosszabbításának kezdő napja az alap, vagy a korábban meghosszabbított bérleti idő lejárati napját követő nap. A hónapokban megállapított határidő azon a napon jár le, amely számánál fogva a kezdőnapnak megfelel, ha pedig ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napján. Ebben az esetben kérünk, ha banki utalással szeretnél fizetni, akkor a lejárat napját megelőzően érkezzen be hozzánk az újabb, Általad megjelölt bérleti időre járó bérleti díj, amiről a számlát, illetve szerződést időpont egyeztetés után személyesen kivisszük az Általad megjelölt címre.
Ha a készpénzes fizetést választod akkor minden ügyintézés személyesen történik, melynek helyszínét együttesen egyeztetjük.

Szerződéskötés:

Tájékoztatunk, hogy a bérleti szerződés megkötése személyes átvétel esetén telephelyünkön, kiszállítás esetén a kiszállítás alkalmával történik.

Kerékpár:

A weboldalon megjelenített képek csak illusztrációk, esetenként a valóságtól eltérhetnek. Tájékoztatunk, hogy a kerékpárt mindig működőképes állapotban adjuk át, kérjük Te is így add vissza.

Óvadék / kaució:

A kerékpár átadásakor kauciót kell letenni, mely a bérleti idő lejártakor a bicikli Általad történő visszaadásakor - szerződésszerű teljesítés esetén - Részedre visszajár. Az kaució mértéke az alábbiak szerint alakul:

Keress minket, ha kérdésed van. Várjuk  megrendelésed!

Kerékpár a gyereknek csapat