Szin

MAGUNKRÓL

Miután megszülettek gyermekeink, és túlvoltunk az első lépéseken jött a háromkerekű műanyag motoros időszak. Mikor ezeket kezdtük kinőni, és a telepen a többi kislurkó elkezdett bicajozni, mi sem maradhattunk le. Ekkor belekezdtünk a kerékpár vásárlós soha véget nem érő történetbe. Jött az első legkisebb méretű kerékpár. Még alig tudtak megtanulni rajtuk tekerni, már a következő méretű bicajt kellett keresni. Ja, és a régi cangát meg hova tegyük, kinek, hol, mikor hogyan adjuk el.

Ezek után gondoltuk mennyivel egyszerűbb lenne kikölcsönözni, azt a méretű kerékpárt amire szüksége van a gyerkőcöknek, és csak addig amíg használják. Ezen felül a télen sem kell kínlódni, hogy hova tegyük.

Így született meg a gondolat, hogy hozzunk létre egy olyan kölcsönzőt ahol, nem csak rövid távra, hanem akár az egész biciklis szezonra is lehessen bérelni kerékpárt.

Reméljük segíteni tudunk megoldani a fent leírt dilemmát a szülőknek, és örömet szerezni a kicsiknek, hogy felhőtlen élményt nyújtson számukra a bicajozás!

Kerékpár a gyereknek csapata.